Informaţii pentru alergici şi vegetarieni 

Informaţii pentru alergici, vegetarieni şi vegani 
Eşti alergic la anumite ingrediente? Din tabelul de mai jos veți obține dintr-o privire toate informațiile despre produsele noastre POM-BÄR. Informațiile referitoare la alergeni şi nutriţie, respectiv la cele mai recente rețete. În caz de modificări importante, este posibil să fie disponibile la vânzare ambele produse, cu vechea şi noua etichetare. De aceea recomandăm să luaţi întotdeauna în considerare indicațiile de pe ambalaj.

 

ProdusConţine glutenConţine lactoză

Conţine arahide

Potrivit pentru vegetarieni*Potrivit pentru vegani
POM-BÄR OriginalDaNuNuDaNu
POM-BÄR KetchupDaNuNuDaNu

POM-BÄR Cheese

DaNuNuDaNu

* Declarația pentru vegetarieni se referă la informații pentru ovo-lacto-vegetarieni

 

Gluten

este o proteină care se regăseşte natural în boabele de grâu dar şi în alte tipuri de cereale la care unele persoane au intoleranţă.

 

Ovo-lacto-vegetarienii

au renunţat la a consuma produse obţinute din animale sacrificate. Acesţia consumă ouă (=ovo), lapte (=lacto), precum şi produse din lapte.

 

Veganii

au renunţat la a consuma toate produsele care provin de la animale, precum ouă, lapte și miere.