Despre POM-BÄR

POM-BÄR, snackul crocant şi distractiv în formă de ursuleţ, s-a născut în 1987, odată cu lansarea primului sortiment POM-BÄR original. Acum, POM-BÄR este disponibil în 3 arome: original, caşcaval şi ketchup. Toate aromele sunt uşor aromate. Mamele au încredere în POM-BÄR nu numai datorită controlului ridicat al calității producției, ci şi pentru că este o gustare distractivă, fără potenţiatori de aromă și fără coloranți artificiali. Atât produsele gustoase şi ușor aromate POM-BÄR, cât și simpaticul personaj transformă momentul de consum într-un moment vesel și prietenos.


POM-BÄR creşte şi iar creşte…

... și odată cu el, crește şi importanţa mărcii. Apariția lui a fost în continuă schimbare din 1987, dar două caracteristici au fost întotdeauna la fel: el poartă întotdeauna coroană și cravată, făcându-l un personaj de încredere. Aruncă o privire și convinge-te!


Cum se fabrică POM-BÄR?

POM-BÄR face parte din categoria de produse de tip peletă și este produs într-un mod similar cu pastele. Acesta nu are coloranți artificiali sau aditivi și este supus cu regularitate la controale de calitate. Forma de ursuleţ se obţine dintr-o pastă consistentă din făină de cartofi, sare și apă, și apoi este tăiată precum fursecurile. Formele POM-BÄR sunt uscate și apoi prăjite până devin o gustare distractivă şi uşor crocantă.