Politica generală de confidenţialitate POM-BAR.ro

Compania Intersnack se angajează să vă protejeze datele personale. Această politică de confidențialitate explică practicile noastre de procesare a datelor și modul în care se utilizează datele dvs. cu caracter personal. Dacă aveți cerințe privind informațiile dvs. personale sau întrebări cu privire la prelucrarea acestora, vă rugăm să ne contactați la consumator@intersnack.ro

 

Utilizarea informațiilor

Vom folosi informațiile dvs. pentru a furniza și personaliza site-ul nostru. De asemenea, vom folosi datele dumneavoastră de contact pentru a vă comunica noutățile POM-BÄR. Putem folosi informațiile dvs. pentru a vă trimite oferte și știri despre Intersnack și produsele sau serviciile care credem că ar putea fi de interes. Pentru aceste scopuri vă putem contacta prin poștă, e-mail, telefon sau fax. Nu vom divulga datele dvs. personale către terți, cu excepția furnizorilor care prelucrează datele în numele nostru.

 

Alte site-uri

Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri, care sunt în afara controlului nostru și nu sunt acoperite de politica noastră de confidențialitate. În cazul în care accesați alte site-uri folosind link-urile oferite, operatorii acestor site-uri pot colecta informații de la dvs. care vor fi utilizate de către aceștia conform politicii lor de confidențialitate, care poate să difere față de a noastră.